Sunday, 15 September 2019

12 Jadual Koleksi Perbezaan Warna (Color Shades)

Sejak akhir-akhir ni qiya selalu confuse dengan warna. Sekali tengok macam warna pink, tapi ruby sebenarnya. 

Bila qiya jahit plain shawl qiya kena tau color apa shawl yang ada dalam koleksi qiya. 

So, untuk memudahkan qiya ambil table 12 koleksi perbezaan warna atau color shades ni dari blog digitalsynopsis.com dan jadikan entry dalam blog qiya, senang nak refer nanti. Thanks to digitalsysnopsis.com.


Color shades, kepelbagaian warna, jadual warna, color table, color list,

Color shades, kepelbagaian warna, jadual warna, color table, color list,

Color shades, kepelbagaian warna, jadual warna, color table, color list,

Color shades, kepelbagaian warna, jadual warna, color table, color list,

Color shades, kepelbagaian warna, jadual warna, color table, color list,

Color shades, kepelbagaian warna, jadual warna, color table, color list,

Color shades, kepelbagaian warna, jadual warna, color table, color list,

Color shades, kepelbagaian warna, jadual warna, color table, color list,

Color shades, kepelbagaian warna, jadual warna, color table, color list,

Color shades, kepelbagaian warna, jadual warna, color table, color list,

Color shades, kepelbagaian warna, jadual warna, color table, color list,

Color shades, kepelbagaian warna, jadual warna, color table, color list,


Ni antara koleksi plain shawl yang qiya ada buat masa ni dan qiya labelkan shawl yang qiya jahit sendiri ni sebagai Roqeeya Scarf. Kalau cari kat Instagram boleh cari guna hashtag #roqeeyascarf. Penting ada label ni kan, memudahkan orang untuk cari produk kita.


Facebook Page: Roqeeya Scarf
Instagram : @roqeeyascarf


Sekarang ni qiya ada 2 series plain shawl, 10 warna dari BASIC series dan 10 warna lagi dari SWEET 18 series. Jom cuci mata..


🌻 PLAIN SHAWL BASIC SERIES 🌻

✅ Dusty Pink
✅ Yellow
✅ Skin
✅ Dark Green
✅ Brown
✅ Hot Pink
✅ White
✅ Dark Purple
✅ Arctic Blue
✅ Maroon


Plain shawl, kain chiffon, color shades, kepelbagaian warna, roqeeya scarf, qiya saad tailor, shawl by qiya saad,


Plain shawl, kain chiffon, color shades, kepelbagaian warna, roqeeya scarf, qiya saad tailor, shawl by qiya saad,


🌹 PLAIN SHAWL SWEET 18 SERIES 🌹

✅ Granola
✅ Cocoa
✅ Royal Blue
✅ Deep Purple
✅ Red
✅ Ruby
✅ Lemonade
✅ Peach
✅ Seaweed
✅ Mauve Pink


Plain shawl, kain chiffon, color shades, kepelbagaian warna, roqeeya scarf, qiya saad tailor, shawl by qiya saad,


Kalau nak dapatkan plain shawl dari qiya whatsapp ke 012-2668424 atau pun klik je nombor handphone qiya tu nanti korang akan terus ke whatsapp apps.

2 comments: