Monday, 20 September 2021

3D Facemask Cover

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hai uolls.. facemask ni da jadi keperluan asas di musim pandemik ni kan.. kalau tak pakai kena saman.. antara inisiatif untuk tingkatkan perlindungan adalah dengan pemakaian double mask, iaitu lapisan dalam surgical facemask manakala lapisan luar adalah facemask yang diperbuat dari kain kapas (cotton). 

Ini antara 3D facemask cover yang qiya jahit baru-baru ni. Ada banyak design dan sangat fashionable.






























Untuk maklumat lanjut uolls boleh tengok di media sosial qiya seperti berikut.


FB: Qiya Saad
FB Page: Qiya Saad Tailor

Continue Reading

Monday, 6 September 2021

Hasil Menjahit - Mini Boxy Case

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa khabar uolls?

Lama sangat da qiya tak update blog ni, busy je memanjang. Tapi alhamdulillah syukur sangat sebab hari ni tiba-tiba rasa nak update hasil jahitan qiya.

Pagi tadi qiya jahit boxy pencil case tapi bersaiz mini, sesuai letak barang-barang make-up yang basic je, sebab boxy case ni kecik je, comel gitu..

Qiya belanja uolls gambar-gambar je ye.. da lama tak menulis ni rasa macam tak ada idea pulak. Taip ikut suka nanti jauh pulak merepeknya hehe.. memandangkan kes covid pun belum reda jadi kalau boleh lebih baik kita kurangkan bercakap/menulis benda yang tak perlu sebab kita tak tau bila giliran kita, mungkin hari ini, atau mungkin hari esok, jadi lebih baik kita sentiasa buat benda baik-baik, bersangka baik, dan buat sesuatu perkara yg Allah suka dan jangan cari kemurkaan Allah. Betul tak?

Ok, uolls tengok-tengok la boxy mini case ni ye. 


Pencil case, mini boxy case, jahit bekas pensel, qiya saad, qiyasaad tailor, tukang jahit klang selangor, jahit kraf, jahit beg, bag cantik, beg murah,


Pencil case, mini boxy case, jahit bekas pensel, qiya saad, qiyasaad tailor, tukang jahit klang selangor, jahit kraf, jahit beg, bag cantik, beg murah,


Pencil case, mini boxy case, jahit bekas pensel, qiya saad, qiyasaad tailor, tukang jahit klang selangor, jahit kraf, jahit beg, bag cantik, beg murah,
Luar corak dinosaur, dalam corak bintang


Pencil case, mini boxy case, jahit bekas pensel, qiya saad, qiyasaad tailor, tukang jahit klang selangor, jahit kraf, jahit beg, bag cantik, beg murah,
Mini boxy case


Pencil case, mini boxy case, jahit bekas pensel, qiya saad, qiyasaad tailor, tukang jahit klang selangor, jahit kraf, jahit beg, bag cantik, beg murah, gift box malaysia, birthday gift box, birthday surprise, hadiah hari jadi, aksesori perempuan wanita cantik,
Gift Box


Macam mana, ok tak?


Kalau uolls nak tengok hasil jahitan qiya yang lain-lain uolls boleh tengok kat IG @qiyasaadtailor ataupun @qiyasaad_exclusive


Kalau ada sebarang pertanyaan uolls boleh wasap qiya ke talian 012-2668424 atau 011-58768099.


Sekian dulu untuk posting ni, inshaallah ada masa qiya update next posting ye. Bye..

Continue Reading