Tuesday, 13 August 2019

Nak Buat Bisnes Shawl?

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Alhamdulillah qiya da mula keluarkan shawl sendiri sekarang ni, kalau search kat instagram boleh type hashtag #shawlbyqiyasaad tau.

Buat masa ni qiya jual shawl ni secara retail dan borong. Retail boleh beli 1 helai dan kalau beli borong pula ada kuantiti minimum ye.


Shawl by Qiya Saad, bisnes shawl, jual shawl, kain shiffon, harga shawl, supplier shawl klang dan shah alam, shawl color kuning, shawl labuh, qiya saad tailor, jahit tudung,



Dari semasa ke semasa qiya akan update color yang available, dan untuk permulaan ni qiya keluarkan color kuning (Yellow My Sunshine) sahaja. 


Shawl by Qiya Saad, bisnes shawl, jual shawl, kain shiffon, harga shawl, supplier shawl klang dan shah alam, shawl color kuning, shawl labuh, qiya saad tailor, jahit tudung,


Selain itu, qiya juga dalam perancangan untuk keluarkan instant shawl dewasa dan kanak-kanak, so stay tuned ye..


Shawl by Qiya Saad, bisnes shawl, jual shawl, kain shiffon, harga shawl, supplier shawl klang dan shah alam, shawl color kuning, shawl labuh, qiya saad tailor, jahit tudung,
Shawl Yellow My Sunshine by Qiya Saad


Shawl by Qiya Saad


Color available: 
✅ Yellow My Sunshine

Material: Shiffon
Size: 28" × 67"
Price: RM10.80

Postage RM8 SM / RM10 SS 

🌻 Peluang bisnes shawl 🌻


Kalau ada yg tengah nak start buat bisnes shawl dan nak dapatkan shawl dalam kuantiti yg banyak dgn harga yg berpatutan, atau nak jadi agent/dropship/stokis boleh direct wasap qiya ye.. 


Owh ye, shawl ni qiya tak simpan stock ye, bila ada order baru qiya akan jahit. So, don't worry tentang stok ada ke tak sebab qiya jahit sendiri shawl ni cuma qiya tak nak produce shawl ni banyak-banyak memandangkan qiya masih baru dalam bisnes shawl ni.

Kenapa nak buat bisnes shawl ni?


Cuba tengok senario masyarakat Malaysia sekarang ni, rata-ratanya perempuan bertudung kan.. bukan saja di kalangan orang awam, artis pun dah ramai yang mula berhijab. 

Selain itu, shawl ni semakin diminati oleh golongan yang mengikuti perkembangan fesyen sebab pemakaian shawl ni boleh dipelbagaikan dan yang paling penting shawl ni tak perlu iron pun.

Harga shawl yang murah juga menjadi faktor utama kenapa perempuan sekarang suka pakai shawl.

Design shawl ni juga sangat simple, tak semestinya perempuan suka pakai tudung yang penuh dengan batu-batu atau manik-manik yang crowded tu kan. Bergantung pada tempat atau majlis yang kita nak pergi tu. Kalau student da tentu-tentu la akan pakai tudung yang simple dan senang nak pakai.

Pakai shawl ni tak sampai 1 minit pun da siap tau kalau jenis macam qiya la sebab qiya akan guna 1 keronsang kat dagu je, selebihnya qiya lilit-lilit je sebab qiya selalu rushing.

Ada yang nak tambah kenapa nak kena buat bisnes shawl? Sila komen ye..
Next
This is the most recent post.
Older Post

1 comment: