Tuesday, 13 August 2019

Nak Buat Bisnes Shawl?

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Alhamdulillah qiya da mula keluarkan shawl sendiri sekarang ni, kalau search kat instagram boleh type hashtag #shawlbyqiyasaad atau #roqeeyascarf.


Shawl by Qiya Saad, bisnes shawl, jual shawl, kain shiffon, harga shawl, supplier shawl klang dan shah alam, shawl color kuning, shawl labuh, qiya saad tailor, jahit tudung, shawl Chiffon plain, roqeeyascarf, hijabista,


Buat masa ni qiya jual shawl ni secara retail dan borong. Retail boleh beli 1 helai dan kalau beli borong pula ada kuantiti minimum ye.


Shawl by Qiya Saad, bisnes shawl, jual shawl, kain shiffon, harga shawl, supplier shawl klang dan shah alam, shawl color kuning, shawl labuh, qiya saad tailor, jahit tudung,



Dari semasa ke semasa qiya akan update color yang available, dan untuk permulaan ni qiya keluarkan color kuning. 

Selain itu, qiya juga dalam perancangan untuk keluarkan instant shawl dewasa dan kanak-kanak, so stay tuned ye..


Shawl by Qiya Saad, bisnes shawl, jual shawl, kain shiffon, harga shawl, supplier shawl klang dan shah alam, shawl color kuning, shawl labuh, qiya saad tailor, jahit tudung,
Shawl by Qiya Saad


1. Shawl Chiffon Plain by Qiya Saad 


๐Ÿ’– ROQEEYASCARF - Shawl Chiffon Plain | Basic Series ๐Ÿ’–


Colors available:

✅ Dusty Pink
✅ Yellow
✅ Skin
✅ Dark Green
✅ Brown
✅ Hot Pink
✅ White
✅ Dark Purple
✅ Arctic Blue
✅ Maroon
✅ Sky Blue
✅ Peach
✅ Chocolate
✅ Mustard
✅ Pickle Green
✅ Black 

Material: Chiffon
Size: 28" × 72"
Price: RM12.00

Postage RM8 SM / RM12 SS


Shawl by Qiya Saad, bisnes shawl, jual shawl, kain shiffon, harga shawl, supplier shawl klang dan shah alam, shawl color kuning, shawl labuh, qiya saad tailor, jahit tudung, shawl Chiffon plain, roqeeyascarf, hijabista,
Shawl Chiffon Plain - Dark Green 


Shawl by Qiya Saad, bisnes shawl, jual shawl, kain shiffon, harga shawl, supplier shawl klang dan shah alam, shawl color kuning, shawl labuh, qiya saad tailor, jahit tudung, shawl Chiffon plain, roqeeyascarf, hijabista,
Shawl Chiffon Plain - Black


Shawl by Qiya Saad, bisnes shawl, jual shawl, kain shiffon, harga shawl, supplier shawl klang dan shah alam, shawl labuh, qiya saad tailor, jahit tudung, shawl Chiffon plain, roqeeyascarf, hijabista, wanita perempuan gadis isteri cantik tutup aurat, sky blue color, selendang,
Shawl Chiffon Plain - Sky Blue


Shawl by Qiya Saad, bisnes shawl, jual shawl, kain shiffon, harga shawl, supplier shawl klang dan shah alam, shawl labuh, qiya saad tailor, jahit tudung, shawl Chiffon plain, roqeeyascarf, hijabista, wanita perempuan gadis isteri cantik tutup aurat, maroon merah hati warna color, selendang, fesyen raya aidilfitri,
Shawl Chiffon Plain - Maroon


Shawl by Qiya Saad, bisnes shawl, jual shawl, kain shiffon, harga shawl, supplier shawl klang dan shah alam, shawl labuh, qiya saad tailor, jahit tudung, shawl Chiffon plain, roqeeyascarf, hijabista, wanita perempuan gadis isteri cantik tutup aurat, dark purple ungu warna color, selendang,
Shawl Chiffon Plain - Dark Purple


Shawl by Qiya Saad, bisnes shawl, jual shawl, kain shiffon, harga shawl, supplier shawl klang dan shah alam, shawl labuh, qiya saad tailor, jahit tudung, shawl Chiffon plain, roqeeyascarf, hijabista, wanita perempuan gadis isteri cantik tutup aurat, yellow kuning warna color, selendang,
Shawl Chiffon Plain - Yellow



Shawl by Qiya Saad, bisnes shawl, jual shawl, kain shiffon, harga shawl, supplier shawl klang dan shah alam, shawl labuh, qiya saad tailor, jahit tudung, shawl Chiffon plain, roqeeyascarf, hijabista, wanita perempuan gadis isteri cantik tutup aurat, selendang,
Shawl Chiffon Plain - ROQEEYASCARF



2. Instant Shawl Kids Chiffon Plain by Qiya Saad 


๐Ÿ’– ROQEEYASCARF - Instant Shawl Kids Chiffon Plain | Natasya Series ๐Ÿ’–


Colors available:

✅ Dusty Pink
✅ Yellow
✅ Skin
✅ Dark Green
✅ Brown
✅ Hot Pink
✅ White
✅ Dark Purple
✅ Arctic Blue
✅ Maroon
✅ Sky Blue
✅ Peach
✅ Chocolate
✅ Mustard
✅ Weird Green
✅ Black 

Material: Chiffon
Size: kiv
Price: RM15.00

Postage RM8 SM / RM12 SS



Shawl by Qiya Saad, bisnes shawl, jual shawl, kain shiffon, harga shawl, supplier shawl klang dan shah alam, shawl color kuning, shawl labuh, qiya saad tailor, jahit tudung, shawl Chiffon plain, roqeeyascarf, hijabista, instant Shawl kids natasya purple color, nur anis natasya, tudung budak kanak-kanak perempuanfashion, fesyen raya 2020,
Natasya Instant Shawl Kids - Dark Purple


Shawl by Qiya Saad, bisnes shawl, jual shawl, kain shiffon, harga shawl, supplier shawl klang dan shah alam, shawl color kuning, shawl labuh, qiya saad tailor, jahit tudung, shawl Chiffon plain, roqeeyascarf, hijabista, instant Shawl kids natasya purple color, nur anis natasya, tudung budak kanak-kanak perempuanfashion, fesyen raya 2020,
Natasya Instant Shawl Kids - Dark Purple


๐ŸŒป Peluang bisnes shawl ๐ŸŒป


Kalau ada yg tengah nak start buat bisnes shawl dan nak dapatkan shawl dalam kuantiti yg banyak dgn harga yg berpatutan, atau nak jadi agent/dropship/stokis boleh direct wasap qiya ye.. 

๐Ÿ“ฒ 012-2668424

Owh ye, shawl ni qiya tak simpan stock ye, bila ada order baru qiya akan jahit. So, don't worry tentang stok ada ke tak sebab qiya jahit sendiri shawl ni cuma qiya tak nak produce shawl ni banyak-banyak memandangkan qiya masih baru dalam bisnes shawl ni.

Kenapa nak buat bisnes shawl ni?


Cuba tengok senario masyarakat Malaysia sekarang ni, rata-ratanya perempuan bertudung kan.. bukan saja di kalangan orang awam, artis pun dah ramai yang mula berhijab. 

Selain itu, shawl ni semakin diminati oleh golongan yang mengikuti perkembangan fesyen sebab pemakaian shawl ni boleh dipelbagaikan dan yang paling penting shawl ni tak perlu iron pun.

Harga shawl yang murah juga menjadi faktor utama kenapa perempuan sekarang suka pakai shawl.

Design shawl ni juga sangat simple, tak semestinya perempuan suka pakai tudung yang penuh dengan batu-batu atau manik-manik yang crowded tu kan. Bergantung pada tempat atau majlis yang kita nak pergi tu. Kalau student da tentu-tentu la akan pakai tudung yang simple dan senang nak pakai.

Pakai shawl ni tak sampai 1 minit pun da siap tau kalau jenis macam qiya la sebab qiya akan guna 1 keronsang kat dagu je, selebihnya qiya lilit-lilit je sebab qiya selalu rushing.

Ada yang nak tambah kenapa nak kena buat bisnes shawl? Sila komen ye..

1 comment: