Sunday, 14 February 2016

Rebut Peluang Jana Pendapatan Sampingan Dengan Affiliate InvolveAsia

InvolveAsia adalah sebuah website platform pemasaran e-dagang (e-commerce Marketing Platform) yang dulunya dikenali sebagai Shopstylers ini sangat sesuai untuk dijadikan sumber pendapatan sampingan kepada mereka yang berminat dalam bidang Affiliate Marketing ini terutamanya mereka yang berpengaruh di laman sosial seperti Blogger atau Online Influencer. 


Terdapat banyak syarikat e-dagang terkenal telah dikumpulkan dalam satu platform bagi memudahkan peniaga untuk mengakses kesemua website yang berdaftar di bawah InvolveAsia ini contohnya seperti Zalora, Lazada, Shogun, Trivago, Reebonz, dan sebagainya tanpa perlu mengakses satu persatu laman web tersebut. 

Hanya perlu Log In di website InvolveAsia sahaja dan boleh mula buat promosi pelbagai jenama terkenal contohnya seperti hand bag jenama Gucci, Prada, Channel, Michael Kors,dan sebagainya daripada mana-mana website e-commerce yang berdaftar di bawah platform pemasaran e-dagang InvolveAsia ini.
Pada saya, Affiliate InvolveAsia ini masih baru dikalangan blogger, jadi cepat rebut peluang jana pendapatan sampingan dengan DAFTAR SEGERA DISINI!

4 comments:

 1. Replies
  1. Munirah try dulu ye. Kalau tak cuba tak tau.:)

   Delete
 2. Nampak macam menarik je, rasa nak cubalah.... mana tahu boleh dapai income.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cuba dulu. Insyaallah ada rezeki saudara Kamil...:)

   Delete