Saturday, 13 June 2015

Kenangan terindah bersama geng-geng blogger 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

blogger, yeos, khirkhalid, qiya, qiyasaad, dayangdeno, nadiajohari, broframestone, halimbrothers, denaihati, bonikacak, melastikbintang, sheda ucu, mamadarwish, redmummy, ayujean, mohdrasul

Hari ni walaupun penat bersantai dengan geng-geng blogger untuk menjayakan program sepetang bersama blogger 2015 & yeo's tapi puas hati sebab dapat kenal dengan ramai sahabat-sahabat blogger bukan saja dari seluruh Malaysia tapi juga dari Indonesia.

sepetang, blogger, 2015, yeos, denaihati, equrban, putrajaya, usahawan

blogger, qiya, qiyasaad, khirkhalid, broframestone, dayangdeno, nadiajohari, miszrockers

Antara sahabat-sahabat blogger yang sempat saya berkenalan adalah uncle gedekDayang Deno, dan Halim Brothers

sepetang, blogger, 2015, yeos, denaihati, equrban, putrajaya, usahawan, qiyasaad, qiya, halimbrothersSeronok sangat-sangat sebab dapat snap gambar dengan Halim. Selalu tengok kat facebook je. So, saya ucapkan selamat berkenalan dan tahniah kepada semua pemenang cabutan bertuah.Semoga ukhuwah ni berkekalan. Amin.

kem, ramadhan, beramal, bersama, bintang, artis, Ajak Shiro, nad zainal, akim, atikah, AG, heliza, qiya, qiyasaad, yeos

Untuk next event insyaallah saya akan menyertai program Kem Ramadhan - Beramal Bersama Bintang. Antara artis-artis jemputan adalah Ajak Shiro, Nad Zainal, Atikah, Akim, AG, dan Heliza. Program ni akan berlansung pada 11 Julai 2015 bertempat di SACC mall, Shah Alam. 

0 comments:

Post a comment