Friday, 20 November 2020

Income RM130,000.00 Sebulan Buat Kerja Sambilan Dengan iShareFans dan WeMediaa

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sekarang ni banyak part time job yang kita boleh buat secara online hanya duduk di rumah sambil melayari internet. Cuma kita kena pandai pilih dan pastikan ianya tidak scam.

Sejak kebelakangan ni sebuah platform buat duit online telah viral sejak ramai ahli-ahlinya yang berjaya menjana pendapatan sehingga RM21,000.00 dalam masa hanya 3 minggu dengan modal permulaan RM9,900. 

Macam tak logik kan? Tapi itu lah hakikatnya.. ilmu tu kuasa, kalau ada ilmu duit bila-bila je boleh datang.


media sosial,buat duit online,wemediaa scam,cara naikkan follower Instagram,Part Time Job,wemediaa,make money online,cara jana pendapatan dari rumah,jana pendapatan sampingan,isharefans,
Income RM130,000.00 sebulan join iShareFans


Ada juga yang da hasilkan lebih daripada RM130,000.00 dengan platform ni. Platform yang saya maksudkan ialah iShareFans.

Dan terbaru ada satu lagi platform yang lebih kurang macam iShareFans ni, ianya adalah WeMediaa.


media sosial,buat duit online,wemediaa scam,cara naikkan follower Instagram,Part Time Job,wemediaa,make money online,cara jana pendapatan dari rumah,jana pendapatan sampingan,isharefans,
Pendapatan iShareFans (14/10-21/11/20). Modal RM1,000, withdraw RM2,080, dan baki akaun masih ada RM370 yang belum dikeluarkan.


Sistem dan kerja yang kita kena buat lebih kurang sama je, Like & Follow media sosial yang diberikan sebagai tugasan setiap hari.

Macam senang kan? Ye, ianya memang mudah sangat-sangat.. 

Yela sekarang kan ramai orang berlumba-lumba nak jadi terkenal, nak jadi influencer. So, ni la peluang mereka untuk naikkan followers media sosial mereka dengan cara membayar platform tersebut.


media sosial,buat duit online,wemediaa scam,cara naikkan follower Instagram,Part Time Job,wemediaa,make money online,cara jana pendapatan dari rumah,jana pendapatan sampingan,isharefans,
Pendapatan dari WeMediaa (17/11-21/11/20). Baki Akaun RM60++, belum withdraw lagi.


Macam mana nak start buat part time job dengan iShareFans dan WeMediaa ni?

>> WeMediaa <<


Attention! 

(Date: 25/11/20)

Buat masa ni iShareFans tengah upgrade sistem sampai 2/12/20, so better jangan daftar iShareFans lagi, jangan recharge, jangan upgrade, dan jangan beli pakej GOLD INVESTMENT tu. Bagi yang da daftar just buat task macam biasa je. 

Dan so far, WeMediaa tak ada masalah. Minimum withdraw masih RM100, dan proses withdrawal juga cepat (30 minit je). Tapi sama juga macam iShareFans, kita tak tau apa perubahan-perubahan yang bakal berlaku, so better stay FREE akaun je.. jangan UPGRADE! Cari downline ramai-ramai yg free akaun, at least ada 100 downline cukup 10 hari boleh withdraw RM100++

Semua steps WeMediaa sama je dengan iShareFans.. boleh follow semua step-step kat sini tapi please jangan recharge. Benda-benda macam ni tak secure, tak kan bertahan lama. Kalau nak invest betul-betul buat la pelaburan ASB ke, unit amanah ke, hartanah ke, beli emas public gold ke, yang penting ianya dilindungi oleh agensi kerajaan.

Benda-benda macam ni untuk suka-suka dan side income boleh la. 

Klik SINI untuk daftar akaun WeMediaa. Semoga bermanfaat.

Next
This is the most recent post.
Older Post

0 comments:

Post a comment